Nyheter

Nyheter og saker fra MX-Sport Ringerike Petit Prix. Vi holder dere oppdatert om aktuelle saker, startlister og resultatlister.

I menyen til høyre finner du nyhetssaker sortert på år.

Resultater fellesstart og trøyevinnere totalt

Da er siste ritt over; resultatlister og trøyevinnere er oppdatert. Vel hjem, alle sammen! Vi har en mengde bilder å gå gjennom, disse vil bli lagt ut og lenka til under Bilder her. Les mer »

Postet den 21. august 2016 - 17:02 av Marianne Riste.

Utlevering av samband til servicebilene søndag

Hauk Jørgen Nyhus deler ut samband til servicebilene fra kl. 8. Han vil stå i svingen ut på grusveien ved start/mål. Les mer »

Postet den 20. august 2016 - 19:40 av Marianne Riste.

Resultater tempo og gateritt og trøyebærere fellesstart

1 ritt gjenstår av årets ritthelg på Ringerike. Her har vi samla resultatene for tempo og gateritt og sammenlagt etter 2 og 3 ritt. Oversikt over hvem som bærer de ulike trøyene finner du også her. Les mer »

Postet den 20. august 2016 - 19:33 av Marianne Riste.

Servicekjøring i ritt for aldersbestemte klasser

Ny i servicekjøring for aldersbestemte klasser? Her har vi skrevet litt om det. Husk at alle sjåfører må ha servicelisens for å kjøre service. Denne skal vises før start i morra. Les mer »

Postet den 20. august 2016 - 18:07 av Marianne Riste.

Mangler du en mobiltelefon?

Vi har fått inn en mobiltelefon som ble funnet i grøfta ved grinda ut til start/mål for tempoen. Skjermen er helt svart, så vi kan ikke se hvem den er sin. Kan fås ved i sekretariatet i morra! Les mer »

Postet den 20. august 2016 - 18:03 av Marianne Riste.

Første